NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mercedes vihjailee voiton “antamisesta” Valtteri Bottakselle

9.10.2018 - 19:31:41


Mercedeksen Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottakselta vietiin Venäjällä moraalinen voitto, mutta osakilpailuvoitto tällä kaudella on edelleen mahdollinen.

Sotshissa Bottas valtasi paalupaikan ja oli jo matkalla voittoon. Mercedes käski kuitenkin Bottaksen päästää tallikaveri Lewis Hamilton ohi. Mersutalli haluaa varmistaa kuljettajien maailmanmestaruuden Hamiltonille.

- Uskon, että Valtteri voittaa yhden kisan tänä vuonna, Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff sanoi Autosportin (www.autosport.com) mukaan.

- Eikä hänestä kannata kantaa huolta. Hän voittaa urallaan vielä monta kisaa. Ensi kaudella hän on jo kolmatta vuottaan Mercedeksellä ja ottaa taas edistysaskeleen.

F1-kautta on jäljellä neljä osakilpailua. Wolff viitannee tilanteeseen, jossa sekä Hamiltonin kuljettajamestaruus että Mercedeksen tallimestaruus ovat varmat. Tällöin Bottas ”saisi” voittaa Hamiltonin, jos hän siihen urheilullisesti pystyisi.

Jäljellä olevista osakilpailuista erityisesti Meksiko, Brasilia ja Abu Dhabi ovat Bottakselle potentiaalisia menestyskisoja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55