NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Olen painiskellut sen kanssa" - Mersu-pomo vihjaili taas tallimääräyksestä

20.10.2018 - 08:00:29


Mercedesin Lewis Hamiltonilla on mahdollisuus varmistaa Formula ykkösten maailmanmestaruus jo sunnuntaina USA:n osakilpailussa. Titteli on paketissa, jos Hamilton ottaa kisasta kahdeksan pistettä enemmän kuin Ferrarin Sebastian Vettel.

Hamilton tuskin enää menettää 67 pisteen johtoasemaansa jäljellä olevissa neljässä osakilpailussa, mutta Mercedesin tallipäällikkö Toto Wolff ei haluaisi jättää mitään sattuman varaan. Sen takia tallimääräys saattaa ratkaista voiton Hamiltonille sunnuntaina Austinissa.

- Olemme puhuneet tallimääräyksestä ja olen painiskellut asian kanssa tiukasti. Hoidan lopulta sunnuntaina todennäköisesti pisteet (Hamiltonille) vaikka vihaan sitä. Mutta katsotaan, miten sunnuntaina menee, Wolff pyöritteli Formula ykkösten verkkosivuilla.

Tallimääräys tulee luonnollisesti kyseeseen vain jos Mercedesin Valtteri Bottas on Hamiltonin edellä sunnuntain kilpailussa. Bottas sai kokea tallimääräyksen julmuuden Venäjän GP:ssä. Suomalaiskuski oli painelemessa voittoon kunnes tuli pelätty viesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50