NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Lähdöstä pitäisi tulla mielenkiintoinen" - Valtteri Bottas odottaa innolla sunnuntain starttia

21.10.2018 - 05:45:33


Valtteri Bottas oli neljänneksi nopein Formula ykkösten USA:n osakilpailun aika-ajoissa lauantaina. Mercedesin suomalaiskuski lähtee kilpailuun kolmannesta ruudusta Ferrarin Sebastian Vettelin rangaistuksen johdosta.

- Tämä oli aika tavallinen aika-ajo aina Q3:n toiseen vetoon saakka. Kaikki muut paransivat paljon enemmän toisella vedollaan, mutta minulta ei löytynyt lisää pitoa. Rengaspaineet ja -lämpätilat pitäisivät olla optimaaliset näillä aika-ajokierroksilla, Bottas kertoi Mercedesin verkkosivuilla.

Vettel oli aika-ajojen toiseksi nopein, mutta tippuu viidenteen ruutuun. Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton nappasi paalupaikan. Ferrarin Kimi Räikkänen starttaa kakkosruudusta.

- Sekä Lewis että minä lähdemme supersoft-renkailla ja Kimi siinä välissä ultrasofteilla, joten lähdöstä pitäisi tulla mielenkiintoinen.

- Kaikilla tiimeillä on varmaan kysymysmerkkejä, koska emmme pystyneet tekemään kunnon pitkiä vetoja (harjoituksissa), joten meillä on vain rajallinen määrä tietoa renkaista. Odotan innolla sunnuntaita, että näemme mitä tapahtuu, Bottas jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53