NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huonoja uutisia Bottakselle? – Toto Wolff lupailee Oconille hyvää diiliä kaudeksi 2020

21.10.2018 - 13:11:05


Mercedesin junioriohjelmaan kuuluva Esteban Ocon on lähdössä tämän kauden jälkeen Force Indialta, ja hänellä ei ole vielä ensi kaudeksi tallipaikkaa.

Ensi kauden kuskipaikat ovat jo kuitenkin lähes täynnä, ja Oconin ainut mahdollisuus jatkaa F1-uraansa onkin siirto Williamsille. Brittitalli ei ole kuitenkaan tehnyt vielä päätöstään.

Ajotaitojensa puolesta Ocon kelpaisi Williamsille, mutta talli etsii tunnetusti kuljettajaa, joka toisi mukanaan ison tukun rahaa. Sellaista ominaisuutta Oconilta ei löydy.

Pahimmassa tapauksessa Oconilta jää ensi kausi väliin, mutta mies palannee sarjaan nopeasti. Mercedesin tallipäällikkö Toto Wolff nimittäin lupailee, että Ocon saa hyvän diilin kaudeksi 2020.

- Yhden asian voin luvata, ja se on, että hän saa hyvän paikan kaudeksi 2020, Wolff sanoi F1today-sivuston mukaan.

Toisin sanoen Wolffin sanat voivat tarkoittaa sitä, että Oconia harkitaan Mersun rattiin. Valtteri Bottas ajaa Mersulla vielä ensi kaudella, mutta kausi 2020 on avoin, sillä suomalaisella on pelkästään optio tuolle kaudelle. Näin ollen Ocon voi korvata Bottasin, jos Wolff ja kumppanit näkevät hänen olevan parempi vaihtoehto Lewis Hamiltonin aisapariksi.

Wolff kuitenkin viittasi haastattelussa, että moni talli haluaisi Oconin, joten Mersu saattaa katsella hänelle hyvää paikkaa muista, pienemmistä talleista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!