NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lewis Hamiltonilla loistava sauma mestaruuteen USA:ssa - näillä sijoituksilla juhlat voivat alkaa

21.10.2018 - 17:10:07


Mercedeksen Lewis Hamilton voi varmistaa uransa viidennen maailmanmestaruuden tänään sunnuntaina formula ykkösten Austinin GP:ssä. Hamiltonille riittää mestaruuteen se, että hän kerää Yhdysvaltain GP:stä kahdeksan MM-pistettä Ferrarin Sebastian Vetteliä enemmän.

Hamilton lähtee kisaan paalupaikalta, mikä jo sinällään tarjoaa hyvän mahdollisuuden mestaruuden varmistamiseen. Vettel lähtee kisaan puolestaan viidennestä ruudusta. Vettel oli aika-ajojen toiseksi nopein, mutta perjantaina saatu lähtöruuturangaistus pudotti saksalaisen lähtöpaikkaa.

Hamilton mestari, jos hän voittaa kisan ja Vettel ei pääse kolmatta sijaa ylemmäksi. Jos Hamilton on kisan kakkonen, mestaruus varmistuu Vettelin ollessa maksimissaan viides. Jos Hamilton on kolmas, on hän mestari, jos Vettel on maksimissaan seitsemäs. Jos taas Hamilton on kisassa neljäs, Vettel saa maksimissaan olla kisan kahdeksas. Hamiltonin viides tila varmistaisi mestaruuden, mikäli Vettel on yhdeksäs tai sitä alemmilla sijoituksilla. Hamilton voi varmistaa mestaruuden myös, jos hän on kisassa kuudes. Tuossa tapauksessa Vettelin tulee olla 11:s tai alemmilla sijoituksilla.

Hamiltonilla on siis erinomaiset mahdollisuudet mestaruuteen, mutta toisaalta Kimi Räikkönen voi sekoittaa pakkaa. Valtteri Bottas pelaa puolestaan varmasti tallikaverinsa pussiin.

Kisa alkaa hieman yli yhdeksän aikaan illalla Suomen aikaa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53