NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tiesimme, että tästä tulee vaikea iltapäivä" - Bottas manaili vauhdin puutetta

22.10.2018 - 06:00:43


Toinen suomalainen juhli ja toinen joutui pettymään Formula ykkösten USA:n osakilpailussa Austinissa sunnuntaina. Kimi Räikkösen paistatellessa korkeimmalla korokkeella, jäi Mercedeksen Valtteri Bottas viidenneksi.

Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton sijoittui kolmanneksi.

- Tiesimme kisaan lähdettäessä, että tästä tulee vaikea iltapäivä. Ferrari näytti todella nopealta lauantaina. Meillä ei ollut toivomaamme vauhtia varsinkaan pehmeillä (Soft) renkailla. Olimme suunnitelleet yhden pysähdyksen taktiikan ja sen toteutimmekin, mutta jälkikäteen katsottuna toinen stintti oli hieman liian pitkä, Bottas kommentoi Mercedeksen verkkosivuilla.

Neljänneksi ajanut Ferrarin Sebastian Vettel ohitti Bottaksen kisan loppuhetkillä.

- Renkaani alkoivat olemaan lopussa 3-4 kierrosta ennen kuin Sebastian ohitti minut ja maalissa ne olivat täysin loppu. Sen takia Vettel pystyi tekemään niin suuren eron vain muutaman kierroksen aikana. Mutta ei kahden pysähdyksen taktiikka onnistunut Lewisiltäkään, joten kokonaisuudessa meiltä vain puuttui nopeutta tänään, Bottas kertasi.

Bottas tippui MM-pisteissä neljänneksi Räikkösen taakse. Eroa suomalaisten välillä on vain neljä pistettä, kun kolme osakilpailua on jäljellä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

20.3.2019 07:00:12