NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mercedes-pomo käänsi puukkoa Sebastian Vettelin haavassa - "Olisi voittanut kisan helposti"

22.10.2018 - 16:35:00


Kimi Räikkönen palasi F1-kisan voittajaksi viiden ja puolen vuoden jälkeen sunnuntaina, mutta suomalainen sai apuja myös tallikaveriltaan Sebastian Vetteliltä.

Vettel teki virheen heti ensimmäisellä kierroksella ja hävisi voittotaistelun käytännössä jo siinä. Lopulta Vettel oli kisan neljäs ja väisti vielä luodin, sillä kolmanneksi yltänyt Mercedeksen Lewis Hamilton ei pystynyt varmistamaan uransa viidettä maailmanmestaruutta.

Ferrarin vauhti oli kuitenkin hyvää, mistä Räikkösen voittokin oli osoitus. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff uskookin, että kisan lopputulos olisi ollut kovin erilainen, mikäli Vettel ei olisi muninut.

- Koko kauden aikana kaksi tai kolme kisaa on ollut meille suosiollisia, mutta sitten jälleen Ferrari on parantanut ja tälläkin kertaa heillä oli tosi hyvä viikonloppu. Tämä on ollut toistaiseksi vaikein kausi, Wolff sanoi GP Fans-sivuston mukaan.

- Voisin kuvitella, että mikäli Vettel ei olisi pyörähtänyt ensimmäisellä kierroksella, olisi hän voittanut helposti kisan, Wolff pamautti.

Vettel on mokaillut tällä kaudella useaan otteeseen ja se on maksamassa saksalaiselle mestaruutta. Hamilton on käytännössä jo yhdellä kädellä kiinni mestaruudessa. Hamilton tarvitsee mestaruuteen vain viisi pistettä kolmesta viimeisestä kisasta.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50