NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Legendaarisen F1-kuskin pojanpoika Haas-talliin

9.11.2018 - 17:20:39


F1-sarjassa ajava Haas-talli tiedotti perjantaina, että Pietro Fittipaldi on tiimin uusin tulokas. Fittipaldi on kaksinkertaisen F1-sarjan mestarin Emerson Fittipaldin pojanpoika ja toimii Haas-tallissa ensi kaudella testikuskina.

Fittipaldi testaa ensimmäistä kertaa urallaan F1-autoa jo tämän vuoden puolella Abu Dhabissa tässä kuussa. Fittipaldin piti ajaa jo tällä kaudella testikuskina, mutta suunnitelmiin tuli muutos kun mies mursi jalkansa Spa World Endurance Championship -kisassa.

22-vuotias brassikuski ajaa uuden sopimuksensa myötä siten Abu Dhabin kisan yhteydessä F1-autoa Pirellin rengastesteissä.

Fittipaldi voitti 2017 Formula V8 3.5 -tittelin ja teki sopimukset WEC, IndyCar ja Super Formula -sarjojen ajamisesta tänä vuonna. Ennen loukkaantumistaan brasilialainen ehti ajaa kuusi IndyCar-starttia ja yhden Super Formula kisan.

- Olen tästä uskomattoman otettu, että pääsin Haas-talliin. Kiitän Gene Haasia ja Guenther Steineria, he ovat tehneet sarjassa uskomatonta jälkeä, Fittipaldi hehkutti tallin tiedotteessa.

- Odotamme innolla, että pääsemme työskentelemään hänen kanssaan. Hän on ajanut hyvin juniori-luokissa ja IndyCarissa hän oli vakuuttava, Steiner puolestaan sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53