NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hamiltonilta häijy julistus Ferrarille

6.12.2018 - 14:45:22


F-ykkösten viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton haluaa tulla lajinsa suurimmaksi ja kauneimmaksi. Michael Schumacherin seitsemän mestaruuden saldo häämöttää kahden tittelin takana.

- Minulla on sopimus Mercedeksen kanssa kausista 2019 ja 2020. Tavoitteeni on, että Ferrari ei voita mestaruutta kahteen vuoteen - eikä myöskään Red Bull, Hamilton julisti HP:n pr-tilaisuudessa.

Hamiltonilla on koossa 73 MM-osakilpailuvoittoa, eli 18 Schumacherin ennätystä vähemmän. Hamiltonilla on vahva usko siihen, että Schumacherin lukemat ovat hänen haarukassaan.

- Minusta tuntuu, että en ole vielä parhaimmillani. Olen vasta matkalle sinne. Minulla on yhä paljon työtä tehtävänä, Hamilton muotoilee.

Hamilton osaa odottaa nuoremman sukupolven esiinmarssia lähivuosina nostaen esiin Red Bullin Max Verstappenin ja Ferrarin Charles Leclercin nimet.

- Siellä on Red Bull, joka todellakin pyrkii tavoittamaan meidät vahvasti ja siellä on Max Verstappen, joka haluaa riistää mestaruuden. Ja nyt siellä on Charles Leclerc Ferrarilla. Hän tulee säväyttämään ensi kaudella.

- Ja nämä kaverit ovat paljon minua nuorenpia. Olen kolmanneksi vanhin kuljettaja Fromula 1:ssä, mikä on naurettavaa, koska olen vasta 33-vuotias. Joten: miten pysyn näitä nuoria kavereita paremmassa kunnossa, miten pysyn paremmin henkisesti keskittyneenä ja miten pysyn ahkerampana kuin kaikki muut pitääkseni heidät takanani, Hamilton jatkaa.

Hamilton kertoo keskittyvänsä seuraavan kuukauden ajan pohtimaan sitä, missä hän pystyy olemaan entistäkin parempi.

- Siksi, että halua olla kaikkien aikojen suurin ja se merkitsee voittamista jokaisella osa-alueella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!