NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Todella vastenmielistä” - tätä Hamilton ei halua kokea enää koskaan

4.1.2019 - 15:08:20


Viidennen maailmanmestaruutensa viime kaudella saavuttanut Mercedeksen F1-ässä Lewis Hamilton on vieläkin hämillään Sotshin tapahtumista. Valtteri Bottas joutui päästämään hänet tallimääräyksellä ohitseen Venäjän GP:ssä ja se oli jotain sellaista, mitä Hamilton ei halua enää koskaan kokea.

- Se oli todella vastenmielistä. Kun sain tiimiradiossa tiedon siitä, että Valtteri päästää minut ohi, niin ajattelin mielessäni, että käskekää hänen vain lisäämään vauhtiaan. Hän oli nopeampi kisassa ja hän oli nopeampi aika-ajoissa, Hamilton palaa viime kauteen Racefans-sivustolla.

Hamilton korostaa, että hän tulee muistamaan tuon voiton ikänsä - surullisena.

- Se oli tiimin päätös, mutta en halua koskaan voittaa tuolla tavalla. Ja uskon, että kukaan kuljettaja ei halua voittaa tuolla tavalla.

Hamilton näkee tosin jotain hyvääkin tapahtuneessa tulevaa kautta silmällä pitäen.

- Se oli tärkeää siinä mielessä, että uskon siteemme sittenkin vahvistuneen vielä entisestään Valtterin kanssa. Hän on todellinen tiimipelaaja ja hän on ollut todella uskomaton tiimikaveri.

Hamilton on vakuuttunut siitä, että Bottas iskee nyt entistä väkevämmin takaisin.

- Hän on nopea, todella nopea. Hän jatkaa kehittymistä ja hänestä tulee ensi kaudella entistäkin nopeampi. Hän tosiaankin pitää minut varpaillani, Hamilton vakuuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!