NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt tuli todella tiukka vaatimus Bottakselle - kauden 2020 jatkosopimus Mersulla edyllyttää huimaa parannusta

4.1.2019 - 16:11:02


Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff esittää Valtteri Bottakselle kovan vaatimuksen ensi kauden osalta: suomalaisen on yllettävä tallikaverinsa ja viisinkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin tasolle, jotta jatkosopimus Mersulle olisi mahdollinen vuodeksi 2020.

Bottaksen osalta viime kausi jäi vaisuksi. Voittoja ei tullut ja pistetilikin jäi tuntuvasti laihemmaksi kuin kaudella 2017. Matkassa oli toki paljon epäonneakin ja Sotshin jäätävää tallimääräystä ei voi koskaan Bottaksen osalta unohtaa.

Mennyt on kuitenkin mennyttä ja vain tulevat tulokset ratkaisevat. Bottas tietää tasan tarkkaan, että Esteban Ocon himoitsee hänen paikkaansa.

- Valtteri tietää tarkalleen, missä hänen pitää olla ensi kaudella. Hänen pitää jättää kaikki epäonni taakseen ja suoriuduttava samalle tasolle Lewisin kanssa. Sitä hän tarvitsee vuodelle 2020, Wolff linjaa Autosportille.

Wolff varoittaa samalla Bottasta siitä, että haaste tulee olemaan entistäkin kovempi, sillä Hamiltonin odotetaan nostavan yhä tasoaan.

- Näen hänessä (Bottas) koko ajan parannusta, mutta vastassa on viisinkertainen maailmanmestari.

Wolffilla on kaikesta huolimatta kova usko Bottakseen.

- Valtteri tietää, että viiskinkertaisen maailmanmestarin lyöminen on erittäin vaikeaa, mutta uskon, että hänellä on se, mitä siihen tarvitaan. Hän osaa voittaa ja hän voi saavuttaa maailmanmestaruuden. Hän osoitti sen pariin kertaa kaudella 2018, mutta hänellä oli huonoa onnea, tai sitten hän olisi asemassa, jossa ei voinut voittaa, Wolff viittaa Venäjän GP:n tallimääräykseen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!