NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vettel on samoilla linjoilla Räikkösen kanssa: ”Se ei ole mukavaa”

7.1.2019 - 19:12:11


Kimi Räikkönen on aina viitannut kintaalla F1-simulaattorien suuntaan. Räikkösen ex-tallikaveri Sebastian Vettel on suomalaisen kanssa simulaattorista täsmälleen samaa mieltä: se ei ole mukavaa. Se on kuitenkin äärimmäisen tärkeää. Sitä Vettelkään ei suinkaan kiistä.

Räikkösen rinnalle Sauberille siirtynyt Antonio Giovanazzi urakoi viime vuonna hurjan määrän kilometrejä Ferrarin simulaattorikuljettajana.

Ferrarilla onkin nyt tältä osin haku päällä, kun Giovanazzi lähti Sauberille, Daniil Kviat Toro Rossolle, eikä Robert Kubica tarttunut täkyyn. Kubica valitsi kisahommat Williamsilla Ferrarin simulaattorikuskin sijaan.

- En ole henkilökohtaisesti simulaattorien fani, koska se ei ole mukavaa. Se on kuitenkin todella tärkeä työkalu. Olemme äärettömän kiitollisia näillä kavereille, jotka eivät paina sitä kaikista mukavinta työtä erityisesti perjantai-iltaisin.

Vettel on vakuuttunut siitä, että Ferrari löytää ensijaisesti Giovanazzille laadukkaan korvaajan.

- Uskon, että löydämme varsin nopeasti pätevän kaverin tuohon työhön ja olemme vahva tiimi myös siltä osin, Vettel kertoo Sport24-sivustolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!