NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alonson floppivuodet eivät unohdu: ”En halua kokea samaa”

7.1.2019 - 21:24:16


F-ykköset kaksinkertaisena maailmanmestarin hyvästellyt Fernando Alonso teki viimeiset kaudet varsin vaisua jälkeä McLarenilla. Renaultilta painotetaan, että he eivät halua missään nimessä sortua Red Bullilta tulleen Daniel Ricciardon kanssa samaan.

- En halua kokea samaa, miltä McLarenilla oli pakko tuntua Fernandon kanssa viimeisten parin vuoden aikana, Renault-pomo Cyril Abiteboul painottaa.

Ricciardo saavutti viime kaudella voitot Monacossa ja Kiinassa. Hän on kuitenkin myöntänyt, että ei odota Renaultin ratissa voittaja vielä tulevalla kaudella. Niiden vuoro on vuonna 2020.

Abiteboul alleviivaa, että haussa olevan menestyksen ja Ricciardon kanssa ei hötkyillä. Tässä vaiheessa tärkeintä on kehittää autoa ja keventaa eroa Mercedeksen, Ferrariin ja Red Bulliin.

- Tunnemme enemmän velvollisuutta Renaultia, sponsoreita, faneja ja Renaultin perinteikästä brändiä kohtaan. En halua nähdä pettymystä tai turhautuneisuutta hänen (Ricciardon) silmissään seuraavien kahden vuoden aikana, Abiteboul muotoilee.

Odotukset Ricciardon osalta ovat tietenkin todella korkealla.

- Tein Danielille selväksi, että meillä on yhä kehitystyö käynnissä ja hänellä on merkittävä rooli siinä. Odotamme hänestä Renaultin lähettilästä ja johtajuutta kokemuksen turvin koko tiimiin. Olemme panostaneet paljon tähän projektiin, mutta tarvitsemme lisää kipinää. Uskon, että Daniel tulee pitämään tästä haasteesta, Abiteboul toteaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!