NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Max Verstappen: "Me muutkin olisimme voineet voittaa mestaruuden tuolla autolla"

10.1.2019 - 08:40:14


Red Bullin F1-kuski Max Verstappen ei selvästikään pidä Lewis Hamiltonin ajotaitoja ylivertaisina muihin verrattuna. Verstappenin mukaan ylivoimainen Mercedes-auto on lahjoittanut Hamiltonille viimeiset maailmanmestaruudet.

- Uskon, että Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Daniel Ricciardo ja minä olisimme aivan hyvin voineet voittaa mestaruuden tuollaisella autolla. Kun näen autossa olevalla kameralla otettuja kuvia, niin en usko, että Mercedes edes ajoi täysillä monissa kilpailuissa, Verstappen tilitti brittiläisen Daily Express -lehden mukaan.

Viime kaudella MM-pisteissä neljänneksi sijoittunut Verstappen on nyt itseoikeutettu ykköskuski Red Bullilla, kun Ricciardo siirtyi Renault´lle. Verstappen on tyytyväinen asemaansa eikä haluaisi millään muotoa olla Hamiltonin tai Ferrari-kuski Vettelin tallikaveri.

- Kun ajattelen omaa uraani, niin ei ole sopiva aika istua Hamiltonin tai Vettelin rinnalla juuri nyt. Tekisin sen kyllä, jos ei olisi muita vaihtoehtoja. Minä uskon, että voin tulla mestariksi myös Red Bullilla, Verstappen sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!