NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Leclerc ei ole Räikkönen” - Rosberg jatkaa tutulla linjalla

12.1.2019 - 18:21:21


F-ykkösten vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg on varoitellut Ferrarin Sebastian Vetteliä kiivaaseen tahtiin tulevasta kaudesta. Nyt Rosberg avaa ajatuksiaan vuorostaan saksalaismedia Speedweekissä, jossa hänen sanomansa kiteytyy kolmeen sanaan: Leclerc ei ole Räikkönen.

Rosberg tarkoittaa tällä, että Charles Leclerc ei ole välttämättä yhtä lojaali Vetteliä kohtaan, kuin tämän aiempi tallikaveri ja hyvä ystävä Kimi Räikkönen.

- Leclerc ei ole Räikkönen, joten Vettel ajaa ensi kaudella entistä kovempien paineiden alla. Tulen katsomaan suurimmalla mielenkiinnolla näiden kahden Ferrari-kaverin välistä taistelua.

Rosberg antaa ymmärtää rivien välistä, että Ferrarin harmonia saattaa sekin kokea kovan kolauksen Räikkösen lähdön myötä.

- Leclerc on erittäin vahva, Rosberg kuvaa samalla myös Leclercin henkistä lujuutta ja hurjaa menestysnälkää.

Rosberg ei tosin väitä, että Räikköseltäkään tuota kaikkea olisi puuttunut, mutta nuorella Leclercillä on tässä tilanteessa yksinkertaista enemmän näytettävää, kuin kaiken kokeneella suomalaisella.

- Lisäksi Vettelillä on vaikea kausi takanaan. Hänen pitää pysyä todellakin keskittyneenä pitääkseen paikkansa Ferrarin ykköskuljettajana, Rosberg tähdentää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!