NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Se hetki on lähellä” - kova väite Mersun F1-vallan murenemisesta

7.2.2019 - 16:15:53


F-ykköset viime kauden jälkeen kaksinkertaisena maailmanmestarina hyvästellyt Fernando Alonso on esittänyt tiukan väitteen sarjaa viime vuodet hallineen Mercedeksen vallan murenemisesta.

Alonso odottaa, että Lewis Hamiltonia ja Valtteri Bottasta ajattavan Mersun valta-asema päättyy hetkenä minä hyvänsä, kenties jo alkavalla kaudella.

- Olen utelias sen osalta. Uskon, että se hetki on lähellä, Alonso nostaa Corriere dello Sportin sivuilla tummia pilviä Mersun taivaalle.

Alonso ei lähde perustelemaan sen syvemmältä väitettään. Sen sijaan sen tekee Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner.

- Tiimin, joka on voittanut niin paljon, on vaikea käsitellä niitä paineita, jotka tulevat, jos voittoja ei enää irtoakaan säännöllisesti.

Hornerin mukaan myös se todellinen nälkä menestykseen Mersu-leirissä saattaa hiipua, kun maha on täynnä menestyksestä. Mahdollisten vastoinkäymisten hetkellä takaiskujen suuruus tuplaantuu kypärän sisällä.

- Toto Wolff (tiimipäällikkö) on saanut pidettyä joukkonsa motivoituneena, mutta kuinka kauan se onnistuu? Ja pitää muistaa, että Lewis (Hamilton) on nyt 34-vuotias. Sitä luonnostaan tulevaa vauhtia on vaikea ylläpitää ikuisesti ja lisäksi tässä lajissa on niin paljon tekijöitä, jotka muuttuvat jatkuvasti, Horner muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21