NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen seuraajasta räväkkää tekstiä sisäpiiristä: ”Ei hän mennyt hovimestariksi Ferrarille!”

8.2.2019 - 23:06:24


Massimo Rivola teki pitkän päivätyön Ferrarin pomoportaassa ennen siirtymistään tällä kaudella MotoGP-luokkaan ja Aprilian peräsimeen. Rivola työskenteli tällä erää viimeisen F1-vuotensa Ferrarin nuorten kuljettajien akatemian johtajana ja oli vahvasti mukana nostamassa Charles Leclerciä Kimi Räikkösen seuraajaksi. Nyt Rivola lataa Leclercistä tiukkaa tekstiä varoitellen samalla Sebastian Vetteliä tulevasta.

- Mitä Charlesia tunnen, niin hän ei mennyt Ferrarille hovimestariksi!, Rivola viittaa Spedweekissä Vettelin salettina pidettynä ykköskuljettajan asemaan.

Rivola odottaakin jo vesi kielellä, tarjoaako Ferrari tulokkaalleen mahdollisuuden taistella voitoista Vetteliä vastaan ainakin niin pitkään, kun tilanne sarjassa sen sallii.

- Vettel teki viime kaudella ratkaisevia virheitä taistelussa maailmanmestaruudesta. Se pistää Sebin tavallaan herkkään asemaan, varsinkin kun hän maksaa Ferrarille sievoisen summan rahaa. Charlesialla on ainakin teorissa mahdollisuus horjuttaa kuljettajien hierarkiaa. Kaikki riippuu siitä, millaiset säännöt Ferrari kuljettajilleen laatii ja miten kauden ensimmäiset kisat sujuvat, Rivola ennakoi.

Rivola pitää Mercedeksen Lewis Hamiltonia jälleen selkeänä mestarisuosikkina, mutta luotto Ferrariin on sekin kova.

- Uskon vakaasti, että Ferrari rakentaa voittavan auton. Leclercin osalta on kuitenkin muistettava myös se, että hänellä ei ole mitään kokemusta kilpailemisesta Ferrarilla. Paineet ovat huikeat, mutta odotan hänen pystyvän selättämään ne. Charles on henkisesti erittäin vahva kuljettaja. Hän tottui voittamaan juniorisarjoissa hyvillä autoilla ja on mielenkiintoista nähdä, miten hän käsittelee tilanteen, jos voittoja ei tulekaan Ferrarilla.

Hondan voimanlähteekseen valinneen Red Bullin Max Verstappenia pidetään Hamiltonin ja Vettelin kovimpana haastajana ensi kaudella mestaruudesta kapinoitaessa. F-ykkösistä 26 vuoden mittaisen kokemuksen omaava Rivola ei siihen tosin usko.

- He tulevat jälleen tekemään superhyvää työtä erityisesti auton aerodynamiikan osalta, mutta en voi kuvitella, että Red Bull on valmis kamppailemaan mestaruudesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21