NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkönen järjesti F1-ihmeen vuonna 2013 - onnistuuko hän toistamaan sen?

9.2.2019 - 22:04:55


F1:n kolme suurta, Mercedes, Ferrari sekä Red Bull ovat vieneet ja muut ovat vikisseet voittojen osalta viime vuosina. Kimi Räikkönen on viimeisin kuljettaja, joka pystyi järkyttämään mahtitalleja voittamalla kauden 2013 avauskisan Lotuksella.

Onnistuuko Räikkönen toistamaan ”ihmeen” tulevalla kaudella Alfa Romeo Racingin riveissä?

Ei, eikä kukaan muukaan Mersun, Ferrarin ja Red Bullin ulkopuolelta, mikäli Haas-tallin Romain Grosjeanin ajatukset käyvät toteen.

Grosjean uskoo, että viime vuosilta tuttu tahti F-ykkösten kärjessä jatkuu vielä kaksi seuraavaa kautta ennen suurempaa sääntöremonttia.

- Minusta F1:n pitää tulla siinä mielessä paremmaksi, että yhä useammilla talleilla on mahdollisuuksia voittoihin. En kuitenkaan usko, että näin tapahtuu ennen kautta 2021.

Grosjean on toisaalta monien muiden kanssa samaa mieltä siitä, että F1:n niin sanottu keskiryhmä tarjoaa tavallaan viihdyttävintä kilvanajoa.

- Kun katsotaan keskiryhmän viime vuoden kisoja, niin ne olivat varsin jännittäviä ja sijoituksissa nähtiin paljon muutoksia. Ja sitten siellä on samaan aikaa aivan toinen kisa käynnissä kärjessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21