NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Kimin kanssa kaikki toimi hyvin” - Vettel otti jälleen Räikkösen puheeksi

17.2.2019 - 16:30:54


Ferrarin Sebastian Vettel olisi halunnut Kimi Räikkösen jatkavan tallikaverinaan myös tällä kaudella. Sitä näkemystä nelinkertainen maailmanmestari ei ole pitänyt koskaan piilossa. Nyt on kuitenkin tultava toimeen Charles Leclercin kanssa ja Vettel on sinut myös sen kanssa.

Uusi tallipäällikkö Mattia Binotto teki jo auton julkistamistilaisuudessa selväksi, mikä on Ferrarin mokkimisjärjestys välittömästi kauden alusta alkaen: Vettel on ykkönen ja Leclerc joutuu tarvittaessa tekemään uhrauksia tämän eteen.

Vettel ei siihen asiaan ota kantaa, mutta oikaisee niitä käsityksiä, joiden mukaan vastaava tilanne olisi kärjistynyt vieläkin enemmän Räikkösen ajaeassa hänen rinnallaan.

- Ei se ollut niin selviö, mutta en myöskään odota mitään ongelmia Leclercin taholta, Vettel muotoilee.

Rivien välistä on kuitenkin selvästi havaittavissa se, että Vettel ei voi vielä tasan tarkkaan tietää, millaisen tallikaverin hän nuoresta ranskalaisesta tosissaan saa.

- Kun olette tiimikaveruksia, niin tiedät tarkalleen, mitä toinen kuljettaja tekee. Kimin kanssa tämä sujui hyvin viimeiset pari vuotta, Vettel toteaa Autosportille.

- Meillä oli samanlainen fiilis autoon, Vettel jatkaa.

Räikkönen oli nopea Ferrarilla ja niin tulee toki myös Leclerc olemaan.

- Leclerc on nyt täällä ja on nopea, siitä ei ole epäselvyyttä. Odotan hänen poimivan kärjen kiinni hyvinkin nopeasti, Vettel vahvistaa.

Vettel korostaa yhtä asiaa ylitse muiden.

- Pääasia on työskennellä yhdessä ja tiiminä. Radallahan minua ei tarvitse muistuttaa siitä, että Charles haluaa olla minua nopeampi ja sama pätee tietysti meikäläiseen. Se on normaalia. Täällä on mukana maailman 20 parasta kuljettajaa. Ketään heistä ei tarvitse muistuttaa tuosta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!