NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottakselta suoraa puhetta omasta F1-urastaan

22.2.2019 - 18:16:03


Mercedeksen Valtteri Bottaksen F1-kausi 2018 jäi isoksi pettymykseksi, sillä nastolalainen jäi muun muassa ilman osakilpailuvoittoja saksalaistallin erittäin kilpailukykyisellä autolla, jonka Lewis Hamilton kuljetti maailmanmestaruuteen.

Bottaksen sopimus kattaa vielä kauden 2019. Mies kommentoi tilannettaan tällä viikolla Barcelonan F1-testien yhteydessä.

- Ensinnäkin minusta tuntuu siltä, että en ole vielä saavuttanut mitään F1:ssä. Minulla on siis paljon saavutettavaa, ja haluan päästä tavoitteisiini. Minulla on vielä paljon tekemistä F1:ssä, ja minun pitää todistaa asioita vain itselleni, kommentoi Bottas Motorsport Weekin mukaan.

- Talli tietää tarkalleen, mihin minä pystyn, mutta minun on vain itse onnistuttava, ja meidän on tiiminä tehtävä töitä, jotta suoriudun parhaalla mahdollisella tasollani, jatkoi Bottas.

Bottas myöntää, että viime kausista on yritetty ottaa oppia.

- Olen tarkastellut monia asioita viime kaudesta ja sitä edellisestä. Minun on vain varmistettava, että en hukkaa yhtään mahdollisuutta palkintopallisijojen ja voittojen suhteen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26