NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saako F1 uuden voittajan heti kauden avauksessa? ”Tällä autolla siihen pystyy”

14.3.2019 - 19:36:39


Kimi Räikkösen suuriin saappaisiin Ferrarilla astunut Charles Leclerc uhkuu ainakin vielä itseluottamusta ja tyyneyttä kauden avauksen alla. Leclerc antaa ymmärtää, että hänellä on täydet saumat saavuttaa uransa ensimmäinen F1-voitto välittömästi Australiassa.

Mikä on se paras asia, jonka koet Ferrari-kuljettajana, Racefans-sivusto uteli Lecleciltä.

- Tieto siitä, että minulla on auto, jolla pystyn voittamaan kisoja. Olen sopeutunut hienosti autoon, joka on hyvässä balanssissa ja joka on todellakin kilpailukykyinen. Olen innokas todistamaan sen Albert Parkin radalla, Leclerc lataa.

Leclerc ajoi viime vuonna ensimmäisen täysipainoisen F1-kautensa Sauberilla. Se kausi kulki nousujohteisesti.

- Olin vuosi sitten paljon hermostuneempi täällä. Olen nyt paremmin valmistautunut työhöni. On aivan mahtava tunne kilpailla täällä Ferrarilla. Tunteet katoavat kuitenkin autossa. Keskityn silloin vain ja ainostaan työhöni.

Puheet ja kyselyt tallikaveri Sebastian Vettelin mahdollisesta suosimisesta Ferrarilla alkavat jo vähintäänkin tympiä Leclerciä.

- Ensinnäkin, asiat tehtiin minulle selväksi jo hyvissä ajoin. Toiseksi, kukaan ei voi vielä sanoa, mitä tulee todellisuudessa tapahtumaan. Jos eteen tulee tilanne, jolloin minun tulee antaa tilaa, niin sitten se vain tulee. Haluan kuitenkin suoriutua radalla siihen malliin, että tallimääräyksiin ei ole tarvetta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!