NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen pomo esitti näkemyksensä alkukaudesta

14.3.2019 - 22:51:27


Kimi Räikköstä ja Antonio Giovanazzia ajattavan Alfa Romeo Racingin tallipällikkö Frederic Vasseur on esittänyt näkemyksensä alkukaudesta omiensa osalta. Vasseur liikkuu tältä osin tavoilleen uskollisesti varsin maltillisilla linjoilla.

Alfa Romeo tulee kapinoimaan todella tiiviissä ja taatusti myös yleisöä viihdyttävässä keskikastissa. Mutta kuinka korkealla, siitä ei Räikkösellä kuin Vasseurillakaan ole sen tarkempaa aavistusta ennen kauden käynnistävää Australian kisaviikonloppua.

- Kauden alku tulee olemaan meille todella vaativa, Vasseur toteaa ensitöikseen Motorsport-Total.com -sivustolla.

- Tarvitsemme luultavasti muutaman kisan alle, ennen kuin selvyys todelliselle kilpailukyvyllemme saadaan, Vasseur jatkaa.

Vastustajien taholta on heitelty arvioita siitä, että Alfa Romeo saattaa hyvinkin olla se talli, joka johtaisi keskikastia kärkikolmikon muodostavan Mercedeksen, Ferrarin ja Red Bullin takana.

Vasseur muotoilee tilanteen tähän malliin.

- Emme taistele maailmanmestaruudesta. Meille tärkeintä on jatkaa sitä positiivista kehitystä, jonka rakensimme viime kaudella. Me taistelemme enemmänkin Renault’in, Haasin, McLarenin, Racing Pointin ja Toro Rosson kanssa. Ja siitä taistelusta tulee todella tiukka, Vasseur ennakoi.

Räikkönen on puolestaan tähdentänyt, että hänelle on tässä vaiheessa suuri mysteeri, missä Alfa Romeo kaudan alussa menee.

- Tavoite on ottaa kaikki mahdollinen irti autosta ja katsotaan sitten, missä olemme. Minulla ei ole käsitystä siitä, olemmeko viides tai kymmenes. Se nähdään sitten.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!