NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Formula ykkösiin uusia talleja? – "kiinnostusta on"

15.3.2019 - 09:57:22


Formula ykkösissä kilpailee tänäkin vuonna vain kymmenen tallia. Sarjan valtavien kustannusten ja bonusrahojen jakojärjestelmän takia uudet yrittäjät ovat olleet vähissä. Bonusmiljoonia jaetaan vain kymmenelle parhaalle, eikä sijalle 11 ole halukkuutta.

Vuonna 2021 säännöt kuitenkin muuttuvat. Formula ykkösten kaupallisen omistajan Liberty Median F1-pomo Chase Carey ilmoittaakin, että uusia talleja halutaan mukaan.

- Se on strateginen tavoitteemme, että kiinnostaisimme uusia yrittäjiä. Se on tavoitteenamme 2021 säännöissä, Carey sanoi lehdistötilaisuudessa Melbournessa.

Careyn mukaan kiinnostusta uusien yrittäjien taholta kyllä on. Ongelmana vain ovat säännöt, jotka tulisi muokata siten, että uusien tallien kannattaisi olla mukana.

Mercedeksen moottoriurheilupomo Toto Wolff totesi Melbournessa, että katsojien viihdearvon kannalta olisi hyvä, että autoja olisi radalla enemmän. Hän painotti kuitenkin laadun merkitystäkin. Uusien tallien tulisi olla riittävän kilpailukykyisiä.

Samaa mieltä on Ferrarin tallipomo Mattia Binotto. Hänen mielestään nykyiset kymmenen tiimiä luovat kilpailukyvyllään riittävän hyvän tasapainon. Epätasapaino ei Binotton mukaan ole tarpeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13