NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Williams-tallin karu tilanne tuli heti selväksi

15.3.2019 - 10:39:52


Formula ykkösten perinteikäs Williams-talli oli vaikeuksissa vauhdin suhteen Barcelonan talvitesteissä ja sama meininki jatkui Australian avauskilpailun perjantain harjoituksissa. Tallin autoilla jäätiin selvästi muiden vauhdista.

Williamsin kuskeista George Russell oli harjoituksissa 19:s ja kahdeksan kauden tauon jälkeen paluun tehnyt, vakavasta käsivammastaan kuntoutunut Robert Kubica viimeinen eli 20:s. Russell jäi sijalle 18 päätyneestä McLarenin Lando Norrisista 1,7 ja Kubica 1,9 sekuntia, mikä kertoo karulla tavalla Williamsin tilanteesta.

- Olemme aika kaukana muista, mutta tiedämme, missä olemme, ja mistä viikonloppuna on kyse. Täytyy vain rakentaa tästä. Olisin shokissa, jos olisimme aika-ajoissa korkeammalla kuin viimeisessä rivissä, kommentoi viime kauden F2-mestari Russell Sky Sportsille.

Kubica oli samoilla linjoilla.

- On hienoa tulla takaisin F1:een, mutta kilpailukykymme tasoittaa tunnetta. Autossa oli vaurioita. Yritimme korjata tilannetta uusilla osilla, mutta varaosia ei ollut. Autoa on vaikea ajaa, kun siinä on niin paljon vaurioita, Kubica totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13