NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Formula ykköset uudistumassa rajusti – lisätietoa pian

15.3.2019 - 13:08:53


Formula ykkösten päättäjät vahvistivat Melbournessa perjantaina tiedottavansa suunnitelmistaan sarjaan tulevista uudistuksista Lontoossa 26. maaliskuuta. F1-säännöt tulevat muuttumaan merkittävästi, kun nykyinen tallien osanottajasopimus päättyy kauden 2020 jälkeen.

Merkittäviä muutoksia tulee moottorisääntöihin ja autojen aerodynaamisiin sääntöihin. Kuluja halutaan leikata, mutta F1:ssä mukana olevat autonvalmistajat kuitenkin vastustavat liian suuria teknisiä rajoituksia. F1:n strategiaryhmä yrittää saada aikaan kaikkia tyydyttävän kompromissin.

Kilpailullisissa asioissa mielipiteitä jakavat bonusrahojen jako tasapuolisemmin, kaudessa ajettavien osakilpailujen määrä sekä testirajoitukset. Maaliskuun lopulla selviää, miten näitä asioita aiotaan uusia.

F1-sarjaan halutaan mukaan myös uusia talleja. Nykyään mukana on vain kymmenen tiimiä ja 20 autoa pidetään kisoissa aivan liian pienenä määränä.

Nykyiset F1-tallit ovat sitoutuneet F1-sarjaan vain vuoteen 2020 saakka. Jos uudistukset eivät tyydytä, saattaa osa talleista jättää F1:n vajaan kahden vuoden kuluttua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13