NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Häkkinen: "Lewis toivoo, että Valtterin menestys oli yksittäinen onnistuminen"

19.3.2019 - 15:01:43


Mika Häkkinen pohdiskeli F1-kauden avauskilpailua Unibetin blogikirjoituksessaan. Unibetin asiantuntijan mukaan Valtteri Bottaksen voitto oli suuri yllätys myös F1-sisäpiiriläisille.

- Valtteri Bottaksen ylivoimainen voitto sunnuntaisessa Australian osakilpailussa sekoitti monen F1-sisäpiiriläisen veikkaukset. Vaikean viime kauden jälkeen Valtteri painoi nollausnappulaa ja lähti uuteen kauteen taistellen. Valtteri pisti Lewis Hamiltonille kunnolla kampoihin jo paalupaikkataistossa lauantaina ja otti sitten täydellisen startin radan likaiselta puolelta, nousi kärkeen ja kontrolloi kisaa alusta loppuun. Se oli hänelle täydellinen kauden aloitus ja valtava boosti itseluottamukselle. Hän sai myös yhden ylimääräisen pisteen nopeimmasta kierrosajasta, sillä uusi sääntö otettiin käyttöön juuri ennen Melbournea, Häkkinen kirjoittaa.

Maailmanmestari uskoo, että Bottaksen vahvalla menolla voi olla vaikutus myös tallin sisäiseen dynamiikkaan. Bottas on ollut selkeä kakkoskuski, joten miten Lewis Hamilton reagoi suomalaisen menestykseen?

- On mielenkiintoista nähdä, miten Lewis Hamilton reagoi tulokseen, koska tiedämme, ettei häntä kiinnosta tulla maaliin toisena, etenkään tallikaverinsa takana. Lewis toivoo, että Valtterin menestys oli yksittäinen onnistuminen, mutta jos sama toistuu Bahrainissa tai Kiinassa, on kiinnostavaa nähdä, miten tallin sisäinen dynamiikka muuttuu. Taistelu on vasta alkamassa.

Lähde: Unibetin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!