NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kääntääkö Mersu-pomo veistä Ferrarin haavassa? ”Olemme yhä haastajia”

25.3.2019 - 14:09:36


Mercedes vei ja Ferrari vikisi F1-kauden avauksessa Australiassa. Mersun tallipäällikkö Toto Wolff tähdentää silti ja Valtteri Bottaksen ylivoimaisesta voitosta huolimatta edelleen sitä, että he ovat haastajia Ferrariin nähden.

Ferrari hallitsi vielä Barcelonassa ajettuja talvitestejä, mutta liikkui Australiassa syvällä varjojen mailla. Wolffin puheet tuntuvatkin siinä mielessä vähintäänkin oudoilta, sillä siksi ylivoimainen Mersu Melbournessa oli.

- Tunsimme olevamme Barcelonan testien jälkeen haastajia. Mitä tahansa Melbournen tulos kertookin, niin ajattelutapamme ei ole muuttunut. Yksi kilpailu ei määrittele loppukauden järjestystä, Bahrainin GP:hen joukkoineen valmistautuva Wolff pyörittelee Crash.net -sivustolla.

Wolff odottaa, että Ferrari osoittaa todellisen potentiaalinsa Bahrainissa. Mersu-pomo on varuillaan, mutta smalla myös varsin luottavainen.

- Meidän pitää vain jatkaa työntekoa ja viimeistellä pakettimme kilpailukykyiseksi. Olemme ajaneet muutamia mahtavia kisoja aiempina vuosina Bahrainissa, joten odotan innolla tulevaa viikonloppua.

Mercedes poimi Bottaksen ja Lewis Hamiltonin johdolla jättipotin Australiasta.

- 44 maksimipisteen saavuttaminen ensimmäisestä kisasta oli fantastinen tulos. Emme olisi voineet pyytää parempaa kauden avausta. Mutta taistelu on vasta alkanut ja tulemme näkemään varsin erilaisen kisan Bahrainissa. Ferrari tekee kaikkensa iskeäkseen takaisin ja Red Bull näytti Melbournessa, että myös heillä on sanansa sanottavanaan, Wolff viittaa Max Verstappenin kolmanteen sijaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!