NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Charles Leclerc kieltäytyi ”typeristä kommenteista”

14.4.2019 - 12:20:29


Ferrarin nuori monacolaisajaja Charles Leclerc olisi voinut sijoittua Kiinan F1-kilpailussa kolmanneksi, mutta ajoi maaliin vasta viidentenä. Huonon sijoituksensa Leclerc voi laittaa täysin Ferrarin piikkiin.

Leclerc sai hyvän startin ja nousi kolmanneksi tallikaverinsa Sebastian Vettelin edelle. Kisan alussa Ferrari antoi kuitenkin tallimääräyksen käskettyään Leclercia päästämään Vettel edelleen. Myöhemmin Ferrari vielä ”uhrasi” Leclercin taktiikan osalta ja epäonnistunut ratkaisu maksoi Leclercille yhden sijan.

-En tiedä. Täytyy katsoa dataa ja puhua insinöörien kanssa ymmärtääkseni tilanteen. En halua antaa typeriä kommentteja ennen sitä, Leclerc kommentoi Racefansin mukaan kysymystä, oliko hän saanut riittävästi aikaa Vettelin edessä ennen tallimääräystä.

Leclerc ilmoitti ymmärtävänsä Ferrarin tallimääräysratkaisua sekä taktiikkaa.

-Sebin osalta ymmärrän kokonaiskuvan. Olen varma, että päätöksen takaa löytyy selitys ja tulen ymmärtämään sen. Joka tapauksessa se on nyt mennyttä.

Leclerc tosin sanoi myös, että hänen olisi pitänyt päästä varikolle jo aiemmin, mutta Ferrarin taktiikassa yritettiin taistella Mercedestä vastaan.

-Jos katsotaan tiimin kisaa, tekivät he oikean ratkaisun yrittäessään hidastaa Mercedestä Sebiä varten, minkä uskon olleen tavoitteena, Leclerc sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53