NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrari-pomo selitteli pieleen mennyttä päätöstä – Rosbergilta kylmää kritiikkiä

14.4.2019 - 12:58:33


Ferrari antoi Red Bullille todennäköisesti nelostilan hidastettuaan Charles Leclercin matkantekoa tallimääräyksellä sekä pieleen menneellä tiimitaktiikalla. Leclerc olisi voinut sijoittua kolmanneksi, mutta jäi viidenneksi.

Ensin Leclerc joutui päästämään Sebastian Vettelin edelleen kolmanneksi. Sitten Ferrari piti häntä radalla pidempään siinä toiveessa, että kaksoisvoiton napanneen Mercedes-tallin matkanteko olisi hidastunut. Taktiikassa Ferrari kuitenkin epäonnistui.

-Ymmärrän Charlesin tunteen. Harmillista hänelle, mutta molemmat Mercedekset oli kisassa siinä vaiheessa vähän nopeampia. Yritimme antaa Sebastianille mahdollisuuden, voisiko ottaa Mercedeksiä kiinni, Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto sanoi Sky Sportsin mukaan.

Binotto antoi hieman erikoisen lausunnon, ettei ”toista kuljettajaa haluttu suosia”.

-Kyse ei ollut siitä, että toiselle kuljettajalle annettiin etua ja toiselle ei. Teimme työtä tiimin eteen kisan tärkeällä hetkellä.

Vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg hämmästeli Ferrarin tunarointia.

-Ymmärrän, että heidän piti yrittää jotain, mutta he kohtelivat Leclercia vähän liian raa’asti. Nyt kun he ovat huomanneet, ettei tulosta tullut, on heille vaikeaa ja Leclercille hyvin epäreilua, Rosberg sanoi Sky Sportsille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53