NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Max Verstappen sai Ferrarilta lahjan – tallikaverillekin tuli ylimääräinen piste

14.4.2019 - 13:26:20


Red Bull-tallin Max Verstappen sijoittui Kiinan F1-kilpailussa neljänneksi. Hän olisi jäänyt viidenneksi, mutta Ferrari sössi Charles Leclercin taktiikan, mikä toi Verstappenille kaksi lisäpistettä.

- Puskin todella kovaa pysyäkseni Ferrarien kyydissä. Tiiminä teimme hyvää työtä päästyämme Ferrarien väliin ja pysyttyämme edellä myös, kommentoi Verstappen GPFansin mukaan.

Verstappenin mukaan tulos oli aika lailla paras, joka oli saavutettavissa. Mercedes oli aivan liian nopea Red Bullia vastaan.

- Maksimoimme tuloksen. Jokainen viikonloppu on vähän arvausta, mitä teet, ja kuinka kilpailukykyinen olet. Taistelu Sebin kanssa oli hyvä. Oli hauskaa, mutta olin neljäs, Verstappen sanoi.

Verstappen jätti tallikaverinsa Pierre Gaslyn jälleen kauaksi. Gasly ajoi maaliin kuudentena. Lopussa hän vaihtoi tuoreet renkaat ja nappasi lisäpisteen kisan nopeimmasta kierroksesta.

- Oli parempi, että Max taistelee Ferrareita vastaan. Pyrin pysymään takana, säästelemään renkaita ja parantaa tunnettani autosta. Olen iloinen nopeimmasta kierroksesta, Gasly sanoi Ziggo Sportin mukaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53