NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrarin tallimääräyksestä jäätävää tekstiä: ”Avasivat Pandoran lippaan”

15.4.2019 - 10:03:37


Ferrarin jäätävä ja Sebastian Vetteliä Charles Leclercin kustannuksella suosinut tallimääräys Kiinan GP:ssä on saanut odotetun jyrkkää kritiikkiä osakseen. Tilannetta kuvaillaan jopa kreikkalaiseen mytologiaan nojaten: ”Pahuus on päästetty irti”.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on joutunut tekemään tallimääräysten osalta erittäin kipeitä ja varsinkin suomalaisia syvältä kouraisseita ratkaisuja.

Wolffin on tosin hänenkin vaikea ymmärtää, että Ferrari turvautuu tällaiseen ratkaisuun jo näin varhaisessa vaiheessa kautta, josta on ajettu vasta kolme osakilpailua.

- Ferrari loi ennakkotapauksen. He avasivat Pandoran lippaan, Wolff muotoilee saksalaismedia Speedweekille.

Wolff tarkoittaa tällä sitä, että paluuta ei olisi enää olemassa.

- Kun aloitat sen, niin siitä tulee hyvin monimutkaista. Nyt on ennustettavissa, että Ferrarin kuljettajalta kuullaan jatkossakin sanat ”olen nopeampi”, Wolff ennakoi jo tulevia tallimääräyksiä.

- Tämä on erittäin vaikea tilanne, koska tietysti haluat, että se nopeampi kuljettajasi hyökkää haastamaan kärkeä. Sebastian ajatteli Kiinassa, että hän oli nopeampi ja Ferrari käänsi tallimääräyksellä kuljettajiensa tilanteen. Se on ymmärrettävää, mutta kuten sanoin, tästä voi tulla hyvinkin monimutkaista, Wolff heristelee sormeaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53