NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen tallipomo paljastaa pelkonsa: ”Minulla oli sormet ristissä”

15.4.2019 - 10:59:39


Kimi Räikkösen tallipäällikkö Frederic Vasseur myöntää, että hänellä oli Kiinan GP:ssä pelko puserossa Kimi Räikkösen Alfa Romeon moottorin luotettavuuden osalta.

Alfa Romeo oli päättynyt, että se ei ota Ferrarin toisen asiakastallin, eli Haasin tavoin käyttöön Räikkösen autoon tarjolla olleita uusia elektroniikkaan liittyviä osia sen jälkeen, kun Charles Leclerc oli kohdannut tältä osin ongelmia Bahrainin GP:ssä.

Alfa päätti pelata enemmän varman päälle ja pysytteli tältä osin aiemmassa versiossa, mikä saattoi osoittautua enemmän kuin oikeaksi ratkaisuksi.

- Minulla oli sormet ristissä varikkomuurilla. Se ei ollut helppo tilanne!, Vasseur paljastaa Autosportille.

Vasseur kuin Räikkönenkin saivat kuitenkin lopulta huokaista helpotuksesta.

- Se oli kaiken kaikkiaan hyvä sunnuntai meille. Toivuimme hyvin aika-ajoista. On tärkeää ajaa pisteitä jokaisessa kisassa. Tiedämme varsin hyvin, että jos aiomme pysyä keskiryhmän kärjessä - en välitä olemmeko neljänsiä tai viidensiä - niin meidän on oltava tasaisia jokaisessa kisassa.

Räikkönen on tehnyt työtä käskettyä. Hän on poiminut pisteitä plakkariinsa kerta toisensa jälkeen Australiasta, Shanghaista ja nyt siis viimeksi Kiinasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!