NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikköseltä löytyy sitä tärkeintä yhä varastosta

15.4.2019 - 16:02:40


Alfa Romeon Kimi Räikkönen nousi Kiinan GP:ssä rengasongelmista huolimatta jälleen mukavasti pisteille yhdeksännen sijan myötä. Räikkönen tietää ja tuntee, että vauhtia jäi varastoon.

- Tiedän, että automme on nopeampi. Meidän pitää nyt vain pystyä osoittamaan se, Räikkönen toteaa tyynesti Speedweekille.

Tyyneydestä huolimatta nuo sanat pitävät sisällään myös selkeän myrskyvaroituksen keskiryhmän suuntaan.

- Puhdas kisa ja meidän pitäisi pystyä sekoittamaan keskiryhmää, Räikkönen silmäilee äärimmäisen tiiviin nipun nautittaviin välienselvittelyihin.

Räikkönen on päässyt toteuttamaa Alfalla sitä, mistä hän eniten pitää, eli keskittymään puhtaasti kilvanajoon. Ja ne ohitukset, ne ovat kuin kirsikka kakun päälle.

- Millaisistako ohituksista pidän eniten? Sellaisista, jotka nostavat minua ylöspäin, Räikkönen kuittaa tuttuun tyyliinsä.

Kausi jatkuu vajaan kahden viikon kuluttua Bakun radalla Azerbaidzhanissa.

- Seuraavalla kerralla meidän pitää pystyä työskentelemään hyvin läpi viikonvaihteen, Räikkönen viittaa Kiinan GP:n harjoitusten ongelmiin.

Räikkönen on käynnistänyt kauden tasaisen varmasti: kahdeksas Australiassa, seitsemäs Bahrainissa ja nyt siis yhdeksäs Kiinassa. Kolmesta kisasta poimitut 12 pistettä riittävät sarjassa seitsemänteen sijaan.

- Kiinan GP-viikonloppu ei ollut meille helppo, sillä teknisiä ongelmia riitti niin perjantaina kuin lauantainakin. Kaikesta huolimatta, Kimi takoi meille taas pisteitä, Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur kehuu jälleen kerran luottomiestään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!