NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Häkkinen povaa: "Olen varma siitä, ettei Mercedes jatka aivan näin helppoa voittokulkua"

15.5.2019 - 15:25:42


Mercedes on saanut F1-kauteen huikean alun, kun se on pystynyt ottamaan kaksoisvoiton kauden jokaisessa viidessä osakilpailussa.

Seuraavassa osakilpailussa putki on kuitenkin uhattuna, sillä F1-karavaani siirtyy Monacoon. Monacon rata ei ole tunnetusti hohdokkain paikka Mersulle.

Maailmanmestari Mika Häkkinen uskookin, että Red Bull sekä Ferrari antavat aiempaa kovemman vastuksen Valtteri Bottakselle ja Lewis Hamiltonille.

- Kaikesta huolimatta olen varma siitä, ettei Mercedes jatka aivan näin helppoa voittokulkua. Seuraava kilpailu ajetaan Monacossa, joka on aivan erilainen Barcelonaan verrattuna, todella ainutlaatuinen rata. Red Bull voitti siellä viime vuonna ja Ferrari vuonna 2017, ja tiedämme molempien tallien odottavan kilpailua innolla. (Max) Verstappen tähtää Mercedeksen ensimmäiseksi päihittäjäksi, ja uskon Red Bull Hondan olevan erittäin nopea Monacossa, Häkkinen sanoi Unibetin blogissaan.

- Myös (Charles) Leclerc pystynee haastamaan Mercedeksen Monte Carlon kaduilla, onhan kyseessä hänen kotikisansa. Leclerc on ollut erittäin nopea koko kauden ajan, mutta pienet virheet ja ongelmat ovat vieneet häneltä voittomahdollisuudet. Hän haluaa kovasti palauttaa Ferrarin voittokantaan.

Häkkinen sanoo myös, ettei Sebastian Vetteliä kannata unohtaa. Suomalaislegenda uskoo jopa siihen, että Vettel voi palauttaa Ferrarin takaisin mestaruustaistoon.

- Nelinkertainen maailmanmestari on voittanut Monacossa kahdesti, ja hän on edelleen varteenotettava tekijä. Vettel on saanut viime aikoina pientä kritiikkiä, mutta henkilökohtaisesti uskon, että hän pystyy edelleen voittamaan ja palauttamaan Ferrarin mestaruustaistoon. Kautta on yhä paljon jäljellä.

- On tietenkin paljon puhetta siitä, ettei kukaan pysty lyömään Mercedestä tällä kaudella, ja ymmärrän sen. Heillä on paras auto ja lahjakas kuljettajakaksikko, joka puskee toisiaan parempiin tuloksiin ilman tappeluita. Lisäksi johto pystyy tekemään oikeita taktisia päätöksiä kilpailun aikana. Kyseessä on täydellinen yhdistelmä, Häkkinen päättää.

Monacon GP ajetaan 26. toukokuuta.

Lähde: Unibet

Kuva: Mika Mäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!