NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Monacon musta hevonen heitti pyyhkeen kehään Mersujen osalta

24.5.2019 - 16:48:22


Daniel Ricciardo ajoi viime vuonna Red Bull-tallin autolla Monacon F1-kisan voittoon paalupaikalta. Tänä viikonloppuna mustan hevosen viittaa on soviteltu vuorostaan Red Bullin Max Verstappenin harteille. Aivan turhaan, ainakin kuljettajan omasta mielestä.

Mercedes hakee haastavalta katuradalta Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen johdolla F1-historian ennätystä, eli kauden kuudetta peräkkäistä kaksoisvoittoa.

Alku vaikuttaa varsin lupaavalta. Hamilton ja Bottas nappasivat torstain harjoitusten kärkipaikat ja Verstappen jäi kauas taakse kuudenneksi.

- Ero Mercedekseen on huomattava. Minulla ei ole nyt sellaista vaikutelmaa, että pystyisimme pistämään paljoakaan painetta Mercedekselle, Verstappen myöntää.

Red Bull ja Verstappen haarukoivatkin Barcelonan kisaviikonlopun malliin ensisijaisesti Ferraria. Siihen kaikki eväät ovat olemassa.

- Auton balanssi ei ole lainkaan huono ja vauhti on olemassa. Olisin erittäin tyytyväinen siihen, jos pystyn saavuttamaan kolmannen lähtöruudun kisaan, Verstappen siirtää katseensa lauantaina ajettaviin aika-ajoihin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16