NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Muut autot paransivat paljon enemmän kuin me" - Alfa Romeon pilttuussa laitetaan sadetanssi pystyyn Kimin juhlakisan alla

26.5.2019 - 09:20:12


Alfa Romeoiden vauhti ei riittänyt Formula ykkösten Monacon GP:n aika-ajoissa lauantaina. Kimi Räikkönen lähtee sunnuntain kilpailuun 14. ruudusta. Tallikaveri Antonio Giovinazzi sijoittui 15:nneksi.

Monacon GP on Räikköselle uran 300:s autourheilun kuninkuusluokassa.

- Emme vain olleet tarpeeksi nopeita. Se on niin yksinkertaista. Onnistuimme tekemään viikonlopun nopeimman kierroksemme aika-ajossa, mutta muut autot paransivat paljon enemmän kuin me. Meillä oli vaikeuksia auton tasapainon kanssa. Kun minulla oli pitoa edessä, niin takapää petti. Kun sain takapään kuntoon, niin en ollut tyytyväinen etupäähän, Räikkönen manaili Alfa Romeon verkkosivuilla.

Koska Monacossa on vaikea ohittaa, niin Alfa Romeolla toivotaan sadetta sunnuntain kilpailuun. Se voisi tarjota tilaisuuksia parantaa sijoituksia.

- Meidän täytyy keksiä, miten saisimme pienennettyä eroa kilpailussa. Meidän täytyy kehittää taktiikka, jolla pystymme nousemaan, ja toivoa, että muut asiat sujuvat kannaltamme hyvin. Sade saattaisi olla yksi yllätys, Alfa Rommeon tallipäällikkö Frederic Vasseur toivoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16