NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-vaikuttaja puhisee kiukkua Monacon kisan viime vuoden voittajaa kohtaan: ”Olisimme voineet alittaa Bottaksen ajan”

26.5.2019 - 10:48:07


Red Bull-tallin neuvonantajan Helmut Markon mukaan Monacon GP:n lopullinen käskirjoitus laadittiin jo lauantain aika-ajoissa. Marko pitää selviönä sitä, että kukaan ei voi tänään uhata Mercedeksen kuudetta peräkkäistä kaksoisvottoa.

Renault’ille siirtynyt Daniel Ricciardo saavutti viime vuonna Monacon kisan voiton paalupaikalta. Silloin Ricciardo oli Markon silmissä suuri sankari ja nyt vuorostaan miltei vihan kohde.

Marko syyttää Ricciardoa siitä, että Red Bullin Max Verstappen ei saavuttanut Monacon ahtaalla katuradalla kullanarvoista eturivin lähtöpaikkaa.

- Max jäi sisääntulokierroksella loukkuun Daniel Ricciardon taakse, eikä pystynyt saamaan renkaitaan sen vuoksi riittävän lämpimäksi. Hän menetti nopealla vedollaan kolme kymmenystä radan ensimmäisellä sektorilla. Ilman sitä olisimme voineet alittaa Valtteri Bottaksen ajan.

Eturivin lähtöpaikan menettäminen syö syvältä miestä.

- Mercedes blokkaa kisassa kaikki Hamiltonin (Lewis) ja Bottaksen johdolla. Ohittaminen on täällä mahdotonta, ellei mitään hullua tapahdu, Marko korostaa ORF-kanavalle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16