NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mersu-pomo kommentoi Ferrarin hölmöilyä

26.5.2019 - 11:20:50


Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on kommentoinut Ferrarin karmaisevaa virhettä, jonka se teki Monacon aika-ajoissa Charles Leclercin kanssa. Wolff tuntee sympatiaa Ferrari-kollegaa Mattia Binottoa kohtaan.

Ferrrari ei lähettänyt Leclerciä aika-ajojen ensimmäisen osion lopussa enää radalle. Tiimi uskoi, että Leclerc oli jo ehtinyt takoa toiseen osioon edellyttämän kierrosajan. Se oli väärä luulo. Leclerc jäi sijalle 16 ja putosi sensaatiomaisesti jatkosta.

- Näitä voi tapahtua, Wolff pyörittelee Speedweekille.

Ja tarjoaa heti perään perustelun puheilleen.

- Rankaiset itseäsi, jos tarvitset kaksi settiä pehmeitä renkaita jo Q1:ssä, sillä silloin sinulla on renkaat vähissä Q2:hteen ja Q3:een. Uskon, että heillä oli tämä mielessään, kun Leclerc päätettiin jättää lähettämättä radalle.

Binotton pätevyyttä tallipäällikkönä on jo ehditty kyseenalaistaa pitkin kautta. Wolff ei tahdikkaana miehenä tietenkään sorru vastaavaan.

- Heillä (Ferrari) oli myös huonoa onnea, sillä ennen tuota hän oli todella hyvässä vauhdissa, Wolff viittaa Leclercin ajamaan pohja-aikaan kolmannessa vapaassa harjoituksessa.

- Tämä on hänen kotikisansa ja kaikki pitivät peukkuja hänen puolestaan. Jos minä olisin saanut esittää toivomuksen, niin olisi halunnut nähdä Charlesin kärijoukossa. Harmi, että se ei toteutunut, Wolff jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16