NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Vettel antoi palaa kunnolla – haukkui Formula ykköset lyttyyn

10.6.2019 - 01:20:41


Sebastian Vetteliltä vietiin Kanadan F1-kisan voitto tuomaripäätöksellä. Vettel oli ajautunut ulos radalta ja palasi radalle tuomariston mielestä vaarallisesti.

Vettel sai viiden sekunnin aikasakon, joka ratkaisi voiton Lewis Hamiltonille. Ensimmäisenä Vettel kyllä ajoi maaliin, mutta Hamilton nousi tuloksissa voittajaksi.

Moni katsoja oli ravoissaan. Myös monet F1-vaikuttaja, kuten maailmanmestarit Nigel Mansell ja Jenson Button ovat kritisoineet Vettelin aikarangaistusta.

Vettel itse laukoi lehdistötilaisuudessa F1:n nykytilasta suoraa tekstiä. Kritiikki oli kylmää:

- Kyse ei ole vain tämän päivän päätöksestä. On ollut muitakin päätöksiä. Ja radiossa meillä on "virallinen kieli", joka on mielestäni väärin. Meillä tulisi olla oikeus sanoa, mitä ajattelemme, Vettel kommentoi.

- En ole tyytyväinen tähän, jota näemme niin usein. Kyse on kuitenkin kilvanajosta. Maalaisjärjestä. Mielestäni sarjan pitäisi olla muuta kuin se tällä hetkellä on. Kaikesta väitellään, kuten "sain etua, en saanut etua, vältin kolarin ja kaikkea tätä". Se on vain väärin. Sitä varten emme ole autoissa.

- F1:n nykytilasta en pidä. Kuulostamme lakimiehiltä virallista kieltä käyttäessämme, eikä se palvele sarjan ja yleisön etua. Tämä ei ole se urheilusarja, johon rakastuin katsellessani sitä lapsena.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29