NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Keke ja Nico Rosberg ovat eri linjoilla Vettelin rangaistuksen rajuudesta

10.6.2019 - 17:04:57


F-ykkösten maailmanmestarit, Keke Rosberg ja hänen poikansa Nico ovat eri linjoilla Ferrarin Sebastien Vettelin saaman viiden sekunnin aikarangaistuksen rajuudesta sunnuntaina ajetussa Kanadan kisassa.

Vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg poikkeaa näkemyksessään yleisestä mielipiteestä. Hänen mukaansa Vettel ansaitsi ehdottomasti kohutun rangaistuksen.

Maltillisemmin asiaan kantaa ottanut Keke ja Nico Rosberg olivat keskustelleet tilanteesta kisan jälkeen. Rosberg jr. tuo keskustelun sisällön julki Motorsportille.

- Isäni sanoi minulle, että se on ehkä 60/40. 60 rangaistuksen puolesta ja 40 sitä vastaan. Kysyin miksi tuo 40? Koska hän (Vettel) ei voinut tehdä muuta likaisilla renkailla tultuaan radalla ruohikolta, Keke oli vastannut.

- Sanoin ok, tiedän sen. Mutta entä sitten? Sinun täytyy silti palata radalle turvallisesti ja jos auto ei ole kontrollissa, et palaa turvallisesti.

Nico Rosbergin näkemyksen mukaan Vettel siis ansaitsi rangaistuksen ja piste. Tosin hänkin myöntää, että se oli raaka tapa menettää kisan voitto Mercedeksen Lewis Hamiltonille.

- Rangaistus oli oikeutettu. Ei ole kelvollinen tekosyy sanoa, että ”Auto ei ollut kontrollissani, minulla oli likaiset renkaat, enkä nähnyt Lewisia.” Se ei ole valitettavasti kelvollinen tekosyy, joten rangaistus oli täysin ansaittu, Nico Rosberg linjaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL: Eeli Tolvanen farmiin

22.9.2019 23:08:26