NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ärsyyntynyt Max Verstappen teki asiat selväksi isälleen

11.6.2019 - 11:53:01


Red Bull-tallin F1-kuljettaja Max Verstappenin ja hänen Jos-isänsä ajatusmaailma ei tunnetusti aina kohtaa, kun kyse on kilvanajon taustalla vellovista asioista. Poika on joutunut jälleen kerran ojentamaan sensaatiohakuisista lausunnoistaan tunnettua isäänsä.

Gazzetta dello Sport julkaisi Kanadan GP-viikonvaihteen aikana artikkelin, jossa Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kertoi olevansa huolissaan siitä, että Verstappen vaihtaisi leiriä jo kesken sopimuskauden, eli tämän vuoden jälkeen.

Marko on pitkin kautta väittänyt, että Verstappenilla olisi virityksiä Mercedeksen suuntaan ja tässä tapauksessa Valtteri Bottaksen korvaajaksi. Verstappen on kiistänyt kaiken, mutta Marko jaksaa jauhaa.

- Juuri nyt täällä on vain yksi auto, joka voittaa ja se on Mercedes, Marko toteaa vihjailevasti.

Jos Verstappen tarttui kärkkäästi tilaisuuteen ja linkkasi italialaislehden jutun Twitter-tilillään. Max Verstappen ei siitä pitänyt.

- Tuossa artikkelissa on paljon kaikkea, mutta lopulta minä olen kuljettaja, en isäni, nuorempi Verstappen tekee asiat selväksi Grandpx-sivustolla.

Verstappenin sopimus Red Bull-tallin kanssa ulottuu siis kauden 2020 loppuun. Markon mukaan sopimukseen olisi kuitenkin kirjattu pykälä, joka mahdollistaisi lähdön jo tämän kauden jälkeen.

- Olen tyytyväinen siihen, missä olen, mutta auto voisi olla kilpailukykyisempi, Verstappen kuittaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!