NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Renault-pomo myöntää virheensä: "Ero lupausten ja todellisuuden välillä on ollut valtava"

17.6.2019 - 16:02:46


F1-talli Renaultin pomomies Cyril Abiteboul katuu kommenttejaan, joita hän antoi kauden alla. Hän uskoi, että tallilla olisi iskukykyä olla jopa kolmen kärkitallin kannoilla.

Todellisuus on iskenyt kuitenkin pahasti päin kasvoja. Daniel Ricciardo ja Nico Hulkenberg ovat pystyneet tuomaan yhdessä tallille vain 28 MM-pistettä alkukauden aikana.

Tallipomo Abiteboulin luoma kova odotusarvo on lopulta tuonut lähinnä pettymystä Renault-fanien keskuuteen. Talli on joutunut kisojen jälkeen selittelijän rooliin.

- Kausi on ollut hankala, sekä tallille että henkilökohtaisesti. Suurin osa tästä johtuu viestinnästämme, jossa teimme suuren virheen. Ero lupausten ja todellisuuden välillä on ollut valtava, ja sen johdosta olemme joutuneet jatkuvasti selitellä tekemistämme kisaviikonlopusta toiseen. Olemme olleet koko ajan pienessä kriisitilanteessa, Abiteboul myöntää Autosportille.

- Tämä oli oiva muistutus lajin malttamattomuudesta ja odotusarvoisuudesta. Tulen jatkamaan suorapuheista tapaani ja aion sanoa asiat jatkossakin niin kuin ne ovat, Abiteboul linjasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!