NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-tallipomo on tyrmistynyt tämän kauden tuloksista: ”En halua puhua ensi vuoden kuljettajista”

17.6.2019 - 18:20:36


Haas-tallin F1-pomo Günther Steiner ei halua puhua vielä tässä vaiheessa kautta ensi vuoden kuljettajistaan. Steinerin päällimmäisenä tavoitteena on saavuttaa Haasille ne tulokset, joihin talli omaa täyden potentiaalin. Tämä kausi on tuonut tullessaan jo aivan liian paljon missattuja tilaisuuksia.

Ferrarin voimanlähteitä käyttävällä Haas-tallilla on ollut ollut todella suuria vaikeuksia saada renkaita toimimaan. Tyrmistynyt Steiner on kuvaillut tilannetta eräänlaiseksi Kinder-yllätykseksi: et voi koskaan tietää, mitä seuraava kisaviikonloppu tuo renkaiden osalta tullessaan.

Haas on valmistajien MM-pisteissä kahdeksantena, eli tuntuvasti alempana, mitä odotettiin.

- Juuri nyt on paljon tärkeämpää saada renkaat toimimaan ja tulosta aikaan, kuin ajatella kuljettajia, koska en voi syyttää heitä siitä, mitä tällä kaudella on tapahtunut, Steiner korostaa GPToday-sivustolla.

Kevin Magnussen ja Romain Grosjean ajavat nyt jo kolmatta kautta tallikavereina Haasilla.

- Olen kertonut Gene’lle (Haas), että en halua puhua kuljettajista ennen kesätaukoa. Meidän on nyt motivoitava kuljettajiamme tekemään parhaan mahdollisen ja sen jälkeen voimme alkaa ajatella kuljettajavalintoja ensi kaudeksi.

Tuloksiinsa tuskastunut Magnussen on jopa jo ehtinyt väläytellä sitä, että hänen uransa päättyisi tällä tahdilla F-ykkösissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!