COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrari ärsytettynä Ranskaan - Kanadan kohuun uusi käänne

17.6.2019 - 21:02:15


Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on vakuuttunut siitä, että tulevana viikonvaihteena Ranskan GP:ssä nähdään entistäkin vahvempi Sebastian Vettel. Ja samalla myös sopivasti ärsytettynä Kanadan kisan viiden sekunnin aikarangaistuksen jäljiltä.

- Sebin tuntien tiedän, että nousee nyt entistäkin vahvemmaksi. Hänen reaktionsa Kanadassa oli ymmärrettävä, Binotto palaa Rai-kanavalla edellisen osakilpailun tapahtumiin.

Binotton oma kanta Kanadan tapahtumiin on vankkumaton.

- Sebastien teki virheen, mutta hän vain pyrki palaamaan nurmikolta radalle. Meidän käytössämme olevan kuvamateriaalin ja datan perusteella hän ei tehnyt mitään tahallista.

Ferrari onkin vahvistanut tänään, eli kuusi päivää ennen sääntöjen mukaista määräaikaa, että se pyytää Kansanväliseltä autourheiluliitolta FIA:lta lupaa tarkastuttaa Kanadan tilanne uudelleen.

Ferrarin tulee esittää FIA:lle uusi todisteita, joiden valossa tapaus käydään uudelleen läpi. Ferrari siis uskoo, että uudet todisteet ovat siksi merkittäviä, että ne voivat muuttaa reilu viikko sitten tehdyn päätöksen.

Ferrarin katseet ovat kuitenkin nyt kilpailullisesti vain ja ainoastaan Ranskassa. Jotain uutta on jälleen Ferrarin taholta autoon luvassa.

- Pyrimme tuomaan Kanadaan jotain sellaista uutta, jonka avulla saavutamme erilaisen lopputuloksen. Katsotaan nyt, mutta joka tapauksessa työskentelemme todella kovaa, Binotto pyörittelee visusti mitään sen tarkempaa lupaamatta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit pelasi vahvan avauserän

9.12.2019 19:05:03