NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-vaikuttaja haluaa nähdä Lewis Hamiltonin Ferrarilla

18.6.2019 - 11:14:46


F-ykkösten parjatun rengastoimittaja Pirellin italialainen toimitusjohtaja Marco Tronchetti on esittänyt hartaan toiveen. Hän haluaa nähdä Mercedeksellä mestaruuksia takovan Lewis Hamiltonin vielä joskus Ferrarin ratissa.

- Hamilton on suuri mestari, joten jokainen haluaisi nähdä hänet heidän (Ferrari) tiimissään, Tronchetti toteaa Rai-kanavalle.

Tronchetti puolustautui samalla niiltä syytöksiltä, joita ensisijaisesti Red Bull-tallin neuvonantaja Helmut Marko on esittänyt Pirelliä kohtaan. Markon mukaan Pirellin tämän vuoden renkaat suosivat Mercedestä.

Tronchetti vastaa Markolle tilannetta Ferrarin kantilta katsottuna. Ferrari ei ole saavuttanut tällä kaudella vielä ainuttakaan voittoa, kun Sebastien Vettelin Kanadassa ajama ykkössija vesittyi kohuttuun viiden sekunnin aikarangaistukseen.

- Ferrarin voitot Formula 1:ssä ovat hyvä asia kaikille. F1 menettää vetovoimaansa ilman kilpailukykyistä Ferraria. Tiedän, että minun pitäisi olla neutraali, mutta voittoisa Ferrari tuo täysin erilaisen dynamiikan Formula 1:hteen. Ja olen myös italialainen, joten Ferrarin voitto on yksinkertaisesti lähellä sydäntäni, rengaspomo pyörittelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!