NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mersu-pomo esitti huolestuttavan näkemyksen Valtteri Bottaksesta

24.6.2019 - 16:02:58


Valtteri Bottas hallitsi Ranskan F1-kisan harjoituksia, mutta tosipaikan tullessa hän joutui ottamaan Mercedes-tallikaveriltaan Lewis Hamiltonilta pataan tavalla, joka ei jättänyt jossitteluille sijaa. Tallipäällikkö Toto Wolff on huolestunut suomalaiskuljettajan uneliaista otteista.

Aika-ajoissa ja kisassa selkeästi Hamiltonin taakse jäänyt Bottas valitteli aika-ajoissa oikukasta tuulta ja kisassa renkaiden loppumista. Totta joka sana, mutta Wolff ei Bottaksen tilannetta pureksimatta niele.

Kylmä tosiasia on se, että Bottaksen tulostaso on hiipunut tuntuvasti upean alkukauden jälkeen. Wolff kehottaakin Bottasta lyömään taas surutta lapun lattiaan.

- Tunteeko hän painetta Lewisin taholta? Toivon, että ei, vaikka hän nukkuikin hieman myös taistelussa Leclercin (Charles) kanssa, Wolff tukistaa Bottasta Sky Italialle.

Bottaksella ei ole enää varaa yhteenkään uneliaaseen hetkeen, mikäli hän haluaa jatkaa Mercedeksellä myös ensi kaudella. Jatkospimusta ehdittiin pitää jo keväällä miltei salettina, mutta nyt supina suomalaisen olan tarkkaa kurkkivan Esteban Oconin mahdollisuuksista on yltynyt kisa kisalta.

Wolff totesi ennen edellistä, eli Kanadassa ajettua kisaa, että pöytä jatkoneuvotteluille on Mersun puolesta katettu, kunhan Bottas palaa alkukauden tasolleen.

Bottas vakuuttaa, että taistelu jatkuu.

- Hän ei ole voittamaton. Tiedän sen, Bottas viittaa Ranskassa 36 MM-pisteen karkumatkalle karauttaneeseen Hamiltoniin.

- Kolme viimeistä kisaviikonloppua eivät ole olleet ihanteellisia pisteiden osalta, mutta eivät ne ole olleet mikään katastrofikaan, Bottas jatkaa BBC:lle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!