COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nico Rosbergilta räväkkä arvio F1:n toiseksi parhaasta kuljettajasta

24.6.2019 - 20:45:25


F-ykkösten vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg on avannut jälleen sanaisen arkkunsa Ranskan kisaviikonlopun jälkeen. Rosbergilla on selkeä näkemys siitä, kuka on sarjan tämän hetken toiseksi paras kuljettaja Mercedeksen Lewis Hamiltonin jälkeen.

Kyseinen kuski on Red Bull-tallin Max Verstappen.

- Max Verstappen ajaa täydellistä kautta. Hän on Lewisin jälkeen sarjan toiseksi paras kuljettaja. Hän saa maksimaalisesti kaiken irti autosta ja nappaa ne pisteet, jotka RB15:llä on saatavissa, Rosberg toteaa YouTube-tilillään.

Hamilton johtaa sarjaa kahdeksan kisan jälkeen pistein 187. Tallikaveri Valtteri Bottaksella on koossa 151 ja kolmantena olevalla Ferrarin Sebastian Vettelillä 111 pistettä. Neljäntenä oleva Verstappen vaanii Vetteliä 11 pisteen päässä.

- Vettelillä ei ole enää mahdollisuuksia maailmanmestaruuteen, jäljelle jää vain Bottas. Ja me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa se on. Lewisilla on yksinkertaisesti parhaat mahdollisuudet saavuttaa titteli. Kuudes voitto Lewisille: uskomatonta! Ja sitten Mercedes, joka on voittamassa kuudetta valmistajien titteliä. Emme ole nähneet koskaan sellaista Formula 1:ssä, Rosberg muistuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit pelasi vahvan avauserän

9.12.2019 19:05:03