NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkönen avautuu hänelle tärkeimmästä asiasta Alfalla: ”Arvostan sitä paljon enemmän, mitä ihmiset ehkä ymmärtävät”

11.7.2019 - 10:13:43


Kimi Räikkönen nauttii tällä kaudella täysin rinnoin F1:stä. Alfa Romeo ei pysty tarjoamaan voittaja-autoa, mutta sittenkin Räikköselle, 39, tässä vaiheessa pitkää uraa sen tärkeimmän, eli tietynlaisen vapauden tehdä juuri sitä, mistä hän eniten nauttii.

Räikköselle kaikki isompien tallin tuomat velvollisuudet kilvanajon ulkopuolella ovat olleet aina enemmän tai vähemmän myrkkyä.

- Minulla on tältä osin paljon enemmän vapauksia Alfa Romeolla. Minun ei tarvitse juosta koko ajan kaikenlaisissa promotilaisuuksissa, Räikkönen korostaa Racegans-sivustolla.

- Arvostan sitä paljon enemmän, mitä ihmiset ehkä ymmärtävät. Minulle oma aika on korvaamatonta. Täällä on ehdottomasti paljon parempi olla, Räikkönen tilittää tuntojaan viitaten ensisijaisesti Ferrari-kausiinsa.

Räikkösellä on merkittävä rooli Alfa Romeon tulevaisuutta rakennettaessa. Se motivoi miestä huippusijoituksia enemmän.

- Tietenkin haluamme olla nopeampia ja saavuttaa parempia tuloksia. Mitä töihin tulee, niin se on ollut erittäin mukavaa, Räikkönen vakuuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

NHL, maanantain tulokset

15.10.2019 06:45:52