NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ricciardo jätti oven raolleen Ferrarille

11.7.2019 - 15:15:05


F1-kuljettaja Daniel Ricciardo on ehtinyt kiistää jyrkästi sen, että hän siirtyy ensi kaudella Ferrarille, mikäli Sebastian Vettel tekisi sittenkin kovan ratkaisun ja päättäisi lopettaa uransa. Shokkisiirroista tunnettu Ricciardo pitää sen sijaan ovea raolleen Ferrarille kauden 2021 osalta.

Ricciardon nykyinen sopimus Renault’in kanssa umpeutuu ensi kaudella. Juuri nyt vaikuttaa siltä, että aussi ei aio sitoutua sen pitemmäksi aikaa Renault’ille.

- Vastaus on nyt ei, mutta se ei ole epäluottamus Renault’ia kohtaan. Haluan vielä odottaa kauden toisen puoliskon, Ricciardo muotoilee PalnetF1.com -sivustolla.

Ricciardo odottaa saavansa Renault-tallilta kesätauon jälkeen sellaisen paketin, jolla hän pystyy taistelemaan äärimmäisen tiukan keskiryhmän kärkisijoista.

- Odotan näkeväni viitteitä tulevasta, Ricciardo silmäilee tulevaisuuttaan jo pitemmällä tähtäimellä.

- Haluaisin nähdä tiimini taistelevan McLarenin kanssa valmistajien sarjan neljännestä sijasta, Ricciardo jatkaa.

Ricciardo on ottanut asiaan kantaa myös Auto Express-lehdessä, jossa hän vakuuttaa ajavansa nykyisen sopimuskauden loppuun Renault’illa.

- Minä olen kuullut näitä Ferrari-huhuja osaltani jo 3-4 vuotta. Ne eivät ole uutta minulle. Jos Seb (Vettel) päättää lopettaa uransa tähän kauteen, niin sillä ei ole mitään vaikutusta minuun. Minun sopimukseni ulottuu kauden 2020 loppuun. Sen jälkeen tilanne saattaa olla sitten jo aivan toinen, Ricciardo pyörittelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

NHL, maanantain tulokset

15.10.2019 06:45:52