COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”En ole Nico” - Bottas ei aio turvautua Rosbergin käyttämään keinoon

15.7.2019 - 14:30:33


F-ykkösten vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg on kertonut turvautuneensa säännöllisesti urheilupsykologin apuun pystyäkseen pitämään silloisen Mercedes-tallikaverinsa Lewis Hamiltonin myös henkisesti takanaan.

Hamiltonin nykyinen tallikaveri Valtteri Bottas puolestaan kertoo, että hän keskustelee tässä mielessä lähinnä sen kaverin kanssa, joka taustapeilistä näkyy.

- En usko, että se toimisi minulle. Jokainen urheilija on yksilöllinen. En ole Nico. Tiedän, mikä on parasta minulle, Bottas viittaa uutistoimisto Reutersille Rosbergin esille nostaman urheilupsykologin puoleen.

- Jotkut kaipaavat ulkopuolista apua. Minulla on paljon hyviä ihmisiä ympärilläni, joiden kanssa voin puhua. Minä itse näen, että se kaveri, joka katsoo minua pelistä, antaa vastaukset vaikeimpina hetkinä. Pyrin ratkaisemaan asiat itse, Bottas jatkaa.

Bottas ajoi viimeksi Britannian GP:ssä paalupaikalta toiseksi Hamiltonin takana. Bottasta pidettiin silti kisan moraalisena voittajana.

Bottas kertoo pilke silmäkulmassaan, mitä peilistä näkyvä kaveri oli hänelle Silverstonen kisan jälkeen sanonut.

- Hän sanoi, että hyvää työtä koko viikonvaihde, mutta epäonnea. Unohda se, opi kaikki mahdollinen ja jatka tästä. Voita Saksassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, perjantain tulokset

7.12.2019 07:45:17